Header-new701px.jpg

 Foto: Kenneth Douglas wordt de rechtszaal binnengebracht. foto: AP

HAMILTON - Een medewerker van een mortuarium heeft seks gehad met minstens honderd dode vrouwen in het lijkenhuis.

Kenneth Douglas heeft toegegeven dat hij tussen 1976 en 1992 seks had met meer dan honderd lijken, toen hij in het mortuarium van het Amerikaanse Hamilton werkte.

Naar eigen zeggen vergreep hij zich aan de dode vrouwen onder invloed van alcohol en drugs, tijdens zijn nachtdiensten, zo melden Amerikaasne media.

'Als ik niet onder invloed was, gebeurde het niet', zei de perverseling in de rechtszaal.

DNA-onderzoek:

De eerste bizarre daad van de necrofiel kwam in 2008 aan het licht door een andere rechtszaak.

David Steffen werd opgepakt voor de moord op de 19-jarige Karen Range. Er werden ook spermasporen in haar lichaam gevonden, maar Steffen ontkende de vrouw te hebben verkracht.

Uit DNA-onderzoek kwam naar voren dat het sperma van de mortuarium-medewerker Douglas afkomstig was. De ware omvang van zijn perverse praktijken zijn echter nu pas bekend geworden, nu hij in de rechtszaal heeft toegegeven minstens honderd dode vrouwen te hebben misbruikt.

Nalatigheid:

De werkgever van Douglas wordt ook aangeklaagd door nabestaanden omdat een heleboel misbruikzaken mogelijk voorkomen hadden kunnen worden.

De vrouw van Douglas zou namelijk vaak aan de bel hebben getrokken bij de baas van haar man. Elke keer als haar man thuis kwam, had hij 'de geur van seks' om hem heen hangen en stonk hij naar alcohol.

De baas van Douglas heeft dit echter nooit serieus genomen. Hem wordt nalatigheid verweten.

Bron: Telegraaf