Header-new701px.jpg

Foto: 'Annabelle Forest' schreef een aangrijpend boek over haar wrede ervaringen. © Kos.

Nog maar 18 en al met 1.800 mannen het bed moeten delen: die onvoorstelbare kwelling heeft een meisje in de buurt van de Welshe kustplaats Llanelli moeten ondergaan.

Nu blikt Annabelle Forest -zoals ze zichzelf laat noemen- nog één keer terug op die vreselijke periode. 'Niets kan mij zo hard pijn doen dan mijn moeder en die man. Mijn ma was het kwade in hoogsteigen persoon, ik zal haar nooit vergeven', zegt zij in de Daily Mail.

Toen ze amper zeven jaar oud was, moest ze verplicht toekijken hoe haar moeder seks had. Op haar elfde werd ze twee maal verkracht door haar wrede stiefvader. Drie jaar later diende ze -samen met haar moeder- deel te nemen aan orgieën.

En dat allemaal om geld in het laatje te brengen voor de obscure sekssekte die haar ouders uitgebouwd hadden.

Minstens twee andere gezinnen uit dezelfde straat deden gewetenloos mee aan het misbruik. In 2011 volgde er eindelijk gerechtigheid: Colin Batley en Jacqueline Marling vlogen voor minstens elf en twaalf jaar achter de tralies.

Pijnlijk:

De ouders hadden hun wrede inspiratie naar verluidt uit 'The Book of the Law' van de Britse occultist Aleister Crowley gehaald. Uitgangspunt was dat kinderen op een goed blaadje kwamen bij God door seks te hebben met andere sekteleden.

'Ik was elf jaar toen hij me voor de eerste keer verkrachtte. Het ergste was echter dat hij me deed geloven dat ik het uit vrije wil deed. Iets pijnlijkers heb ik nooit meegemaakt, maar hij vertelde me dat dit mijn pad was. En als ik het niet deed, zou ik naar de hel gaan.

Colin wist hoe hij iemand moest manipuleren, hij kon je alles wijsmaken.' Zelfmoord 'We mochten zelfs niet in zijn ogen kijken', gaat Annabelle verder. 'Hij leidde onze kleine gemeenschap met ijzeren hand en we moesten doen wat hij zei, anders zouden de goden kwaad worden.

Na de vrijpartijen vroeg Colin me of ik ervan genoten had. Ik moest wel ja zeggen, maar vanbinnen ging ik dood. Overdag ging ik gewoon naar school, 's nachts was ik een seksslavin. Op een gegeven moment heb ik zelfs zelfmoord proberen plegen.' Moeder Toen Annabelle 17 jaar oud was, werd ze ook nog eens zwanger.

Een jaar na de geboorte van het kind wist ze in het holst van de nacht te ontsnappen. Haar moeder en stiefvader zou ze gelukkig pas tijdens het proces terugzien. 'Ik wilde haar nog één keer zien en haar horen zeggen dat het allemaal zijn fout was. Dat ze werd gedwongen en dus geen andere keuze had. Maar dat deed ze niet. Ze trok alleen maar een vreemd gezicht en vroeg wat ik daar deed.

Pas toen besefte ik dat zij echt even slecht was als hij. Ik kan maar niet geloven hoe wreed ze mij behandeld heeft, zeker nu ik zelf mama ben.

Maar ik mag er geen depressie aan overhouden, het leven gaat door. Feit is wel dat ik haar nooit meer wil zien.' Boek Annabelle, die nu ergens in het noorden van Engeland leeft, heeft haar vreselijke ervaringen neergeschreven in een boek. 'The Devil on The Doorstep: My Escape from a Satanic Sex Cult', luidt de titel.

'Als ik met deze memoires één ding wil bereiken, is het dat we met z'n allen meer aandacht moeten hebben voor onze omgeving. Overal ter wereld worden kinderen misbruikt, helaas kunnen ze alleen maar gered worden als iemand aan de alarmbel trekt.'

Bron: Daily Mail