Header-new701px.jpg

Foto: De 36-jarige Aldair Hodza en de 31-jarige Laura Sorensen

Een stelletje Amerikaanse white trash van het ergste soort mag de komende 40 jaar in de gevangenis doorbrengen vanwege het gijzelen, misbruiken, en martelen van een jonge vrouw. Het koppeltje hield de vrouw 18 dagen vast voordat ze kon ontsnappen.

De 36-jarige Aldair Hodza en de 31-jarige Laura Sorensen hadden in Iowa het 20-jarige slachtoffer hun camper ingelokt. Daar moest ze alle opdrachten van het stel uitvoeren, waaronder het seks hebben met mannen die op een advertentie reageerden. Verder werd ze zwaar mishandeld. Zo sloeg het paar spijkers in haar voet, goten ze bleek in haar wonden en drukten ze verhitte sleutels en brandende sigaretten op haar huid.

Om een ontsnappingspoging te ontmoedigen sneed de man de keel van een hond door voor haar neus en dreigde hij dat hij al haar organen eruit zou snijden als ze niet luisterde. Ondanks deze zware dreigementen wist het slachtoffer na 18 dagen toch te ontsnappen nadat een vrachtwagenchauffeur haar mishandelde gezicht zag achter een ruitje van de camper en de politie waarschuwde, zo meldt New York Daily News.

De daders boden nog hun excuses aan voor hun daden in de rechtbank, maar daar hechtte de rechter weinig waarde aan. "Sommige dingen die jullie hebben gedaan bij deze vrouw zijn zo verschrikkelijk dat je het niet in woorden kan uitdrukken", legde de rechter Henry Hudson uit, waarna het stel tot een gevangenisstraf van 40 jaar werd veroordeeld.

Door: G. Hoevenaars