Header-new701px.jpg

Foto: Kannibaal Matej Curko © Murderpedia.

Markus Dubach ging in 2011 door een gitzwarte periode en zette een advertentie online met de vraag of iemand hem levend wou opeten. De man meende zijn wens niet echt, maar kreeg tot zijn grote verbazing wel antwoord. De Slovaak Matej Curko bood zijn diensten aan en stelde voor Markus te verorberen. Markus dacht aanvankelijk dat het om een duistere grap ging, maar toen werden de berichten van Curko plots heel morbide.

Matej Curko liet Markus weten wel bereid te zijn om hem levend op te eten. En de zelfverklaarde kannibaal bleek helemaal niet te grappen. Dat werd heel duidelijk toen hij Markus foto's doorstuurde van vrouwelijke ledematen. "Dit was mijn werk", klonk het lugubere onderschrift.

Markus contacteerde onmiddellijk de politie, die hem als lokaas gebruikten om de kannibaal bij de lurven te vatten. Markus sprak met Curko af in een bos nabij Kysak, een dorpje in het oosten van Slovakije. Tot een ontmoeting, laat staan een feestmaal, kwam het gelukkig niet, want de politie schoot de kannibaal dood. Volgens lokale media was Curko gewapend met vleesmessen, een zaag en een lijkzak.

De politie schoot Curko dus dood voor ze hem konden ondervragen. Maar het onderzoek naar de kannibaal doet vermoeden dat de Slovaak nog meer slachtoffers heeft gemaakt. In de koelkast van de man vonden de speurders de stoffelijke resten van de 20-jarige Lucia Uchnarova en de 30-jarige Elena Gudjakova.

Chatgesprekken:

Op de computer van Curko vond de politie chatgesprekken terug waaruit bleek dat zowel Lucia als Elena akkoord waren om door Curko vermoord en opgegeten te worden. "Ik ben geen verkrachter, ik ben geen homo. Ik ben alleen een pervert die de dood wil voelen, die stervend lichaam wil aanraken", zei Curko in een conversatie met Lucia.

Slovaakse media melden nu dat Curko nog meer slachtoffers zou hebben gemaakt. Hij zou ook een afspraak hebben gehad met een 22-jarige Tsjechische, maar gelukkig schoot de politie hem dood voor die afspraak zou doorgaan.

Door:: Hln.be - Bron: Metro UK