Diana_marini.jpg

 

Een 28-jarige vrouw liet haar zesjarige dochter in een wachtende taxi zitten terwijl ze zelf even een bank beroofde in de Amerikaanse staat New York. De politie wist Diana Marini aan te houden die in de vestiging van de Chase Bank in Islandia op Long Island de hand op een onbekend bedrag had weten te leggen.

demon.jpg


Richard Christianson uit de Amerikaanse staat Arizona heeft op sociale media een vooralsnog raadselachtige foto geplaatst die wereldwijd heeft geleid tot de wildste paniekreacties en complottheorieën. De wat vage foto, die massaal wordt gedeeld, toont een soort gevleugelde, rechtop staande figuur met op het hoofd iets wat lijkt op hoorntjes.

max_spiers.jpg


De Brit Max Spiers (39), een bekend aanhanger van complottheorieën, stierf afgelopen zomer in Polen. Volgens zijn moeder was hij bezig om "duistere zaken" te onthullen. Uit nieuw onderzoek van de Britse politie blijkt nu dat hij twee liter zwarte vloeistof zou hebben overgegeven voor hij het bewustzijn verloor. Hij was in Warschau om op een conferentie te spreken.

ups.jpg


Een chauffeur van bezorgservice UPS heeft in Amerika de heldenstatus verdiend door een gekidnapte vrouw te bevrijden. De man rook onraad toen hij op een pakketje de tekst ‘bel 911’ zag staan. Dat meldt CNN.

closet-fugit.jpg


Sociale media - Een meisje van elf heeft de schrik van haar leven opgedaan toen ze in haar kleerkast een man ontdekte die op de vlucht was voor de politie. Presley Brown uit Oklahoma in de Verenigde Staten gilde het hele huis bij elkaar.