Nadat de 12-jarige Charlotte in het geheim een zenuwslopend getalenteerde spin heeft grootgebracht, moet ze de feiten over haar huisdier onder ogen zien en vechten voor het voortbestaan van haar familie, wanneer het eens zo charmante wezen snel verandert in een gigantisch, vleesetend monster.

 

 

Wanneer een groep vrienden roekeloos de heilige regel van het tarotlezen overtreedt, ontketenen ze onbewust een onuitsprekelijk kwaad dat gevangen zit in de vervloekte kaarten. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met het lot en komen ze terecht in een race tegen de dood.

 

 

De film volgt een vrouw die op het punt staat te bevallen van een tweeling, die geboren zal worden als respectievelijk een Messias en een Antichrist, gebaseerd op oude profetie.

 

 

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven in dienst van de kerk te beginnen, stuit ze op een duisternis die ervoor zorgt dat ze haar eigen geloof in twijfel trekt en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het vleesgeworden kwaad tot stand te brengen.

 

 

Een filmcast arriveert opgewonden in de studio om te vieren wat ze zojuist hebben gemaakt. Maar zij zijn niet de enigen daar. Iemand heeft zich verkleed als Meesteres, de slasher in de film, en heeft besloten de kunst werkelijkheid te maken door hun eigen, zeer gestileerde moordscènes te ensceneren. Eén voor één verdwijnt de cast totdat de ware aard van de avond wordt onthuld.